Biblioteket

På besøg hos Eva i Hermanhaven

Mød Eva der er flyttet ind i bofællesskabet Hermanhaven. For Eva og hendes mand Alex var det idéen om en hverdag tæt på fællesskabet, der for alvor satte det endelige punktum for tiden i deres parcelhus.

Hermanhaven Beboerhistorie, Interview

Mød Pia – kommende andelshaver i Augusthaven

Pia er 64 år og bor alene på en søvnig villavej i Sorø. Jeg møder hende til en kop kaffe i det gråpudsede hus, forhaven er mørkegrøn i sommersolen. På køleskabet hænger en magnet og glimter i solen fra vinduet. "Been there, done that" står der. Og den er vist god nok. Pia har rejst verden rundt mere end én gang, været gift og skilt igen, selv bygget dette flotte køkken fra bunden. Og nu flytter hun så i boligfællesskab.

Augusthaven Beboerhistorie, Interview

Velkommen til Næstved

Lige ved Susåen, omringet af skøn natur, finder du Næstved by. I dette opslag kan du blive klogere på Næstved by og læse mere om de to nye Agorahaver, Herman- og Augusthaven, der har fundet deres hjem i de vilde grønne omgivelser ved Fasanvej. Du kan også læse beboernes anbefalinger til Næstved og omegn.

Augusthaven

Kæledyr i Agorahaverne

Har du et kæledyr? Og er du interesseret i en bolig i Agorahaverne? Så anbefales det, at du læser med her, hvor du kan blive meget klogere på reglerne for hold af kæledyr i Agorahaverne.

Augusthaven

Mød Ibihavens små beboere

Ibihaven er hjem for mange og ikke kun mennesker. I Ibihaven går vi ind for bæredygtighed og en stærk biodiversitet. Her kan du læse lidt mere om de dyrearter, du kan se omkring Ibihaven til lands, til vands og i luften.

Bæredygtighed

Kom godt i gang på Borigo

Når du flytter ind i et af Agorahavernes fællesskaber, bliver du inviteret til vores fælles intranet, Borigo. Her kan du læse en guide til, hvordan du kommer godt i gang

Guide

Farvel Rod – Hej Agorahaverne

Hvordan får du plads til det hele, når du skal flytte til noget mindre? Måske er det i virkeligheden en kærkommen lejlighed til at få ryddet godt og grundigt op. Eller som oprydningsekspert Lena Bentsen siger. "At skumme fløden" . For når du skal pakke familiens hjem sammen og flytte til noget mindre, skal du kun have det bedste af det bedste med. Men hvordan gør man det? Det har vi spurgt Lena om - det kan du læse meget mere om det i dette opslag.

Farvel Rod

Delebilsordning i Agorahaverne

Der er mange fordele ved at flytte ind i et grønt fællesskab. Blandt andet, får du mulighed for at dele ting med dine naboer, som du måske ikke ville have mulighed for, hvis du skulle stå for det alene. 

Når du flytter ind i fællesskabet, er en af de ting, som du får med, muligheden for at deltage i fællesskabets delebilsordning. 

Information