Velkommen til biblioteket

Her i biblioteket kan du finde gode historier om vores beboere, nyttig info om Agorahaverne og andet læsning, som måske kan inspirere dig til et liv i fællesskabet.

Filtrér
Alfabetisk
Nyeste først
Ældste først

Bent gør sit livs spring

I Augusthaven er der fart på det gode naboskab. Bogstaveligt talt. Det kunne man se på TV2 ØST d. 20. august, da vores 90-årige beboer Bent, indløste en helt særlig fødselsdagsgave. Hans naboer i Augusthaven var nemlig gået sammen om at forære Bent et faldskærmsudspring.

Det er dejligt at rejse – og at have nogen at gøre det med

En ny start – med plads til minderne

Vi besøgte Finn i hans hjem til en snak om at indrette sig på ny. Om at skabe sig en lækker og personlig base midt i et fællesskab og om at tage et modigt hovedspring ud i fællesskabet.

Artvaerk Aps beboer

Flyt seniorhøjskolen med dig hjem 

Da Jan flyttede ind i boligfællesskabet Bodilhaven, var det med tanke på de mange gode højskoleophold, han har oplevet gennem årene. Her kan det inspirerende fællesskab og de mange, sociale aktiviteter fra højskolelivet nemlig blive en fast del af hverdagen, hvis man ønsker det. 

Hvordan er det at flytte i boligfællesskab?

Læs Finn, Merete og Karins fortælling om de første måneder i Sophushaven

Drømmen om vores pensionisttilværelse kom til os indenfor en time

Jette og Kim kan næsten ikke vente til dagen, hvor de får nøglen til deres nye hjem i Viggohaven i Holbæk. Læs mere om deres forventninger, håb og drømme inden de flytter ind i boligfællesskabet.

”Jeg bliver udfordret og inspireret af mine naboer. Jeg ser dem – og de ser mig.”

På blot et år har Vibeke skabt en masse gode relationer og dejlige minder fra naboskabet. Se med, når hun fortæller om sine oplevelser.

Gåde råd til flytningen fra en oprydningsekspert

Vi har spurgt oprydningsekspert Lena Bentzen, hvordan man bedst kommer i gang med at sorterer sine ting - og ender med kun at medbringe - som Lena siger - "Det bedste af det bedste - det bedste af vores liv".

Jan er klar til et nyt kapital

I fredags havde Jan Würtz sidste arbejdsdag hos Københavns Kommune efter 43 års ansættelse. Til januar flytter Jan fra Amager til Bodilhaven og han glæder sig.

beboere i agorahaverne

Forbrug og boligstøtte i Agorahaverne

Læs med her og se et eksempel på det samlede forbrug for en bolig i Viggohaven.

Leo gav koncert den dag han flyttede ind

Jeg har tidligere hørt tonerne fra Leos klarinet, for han spillede i baggrunden, sidste gang jeg var på besøg i Hermanhaven, og det lød fantastisk. I dag skal jeg mødes med Leo igen og høre meget mere om livet i Hermanhaven og den der klarinet, som har ...

Man lærer at sætte pris på forskelligheder og det er ret dejligt

Kjeld var, sammen med tre andre beboere, den første, der flyttede ind i Augusthaven på åbningsdagen. Læs hvordan Kjeld oplever nye venskaber og fantastisk fællesskab.

Sanne og Jette – to flytninger og ét godt naboskab

Sanne og Jette er begge beboere i Ibihaven - her fortæller de om flytningen, indretningen af de nye hjem og det gode, aktive naboskab

beboer i sophushaven lejeboliger

På besøg hos Eva i Hermanhaven

Mød Eva, der, sammen med sin mand Alex, er faldet godt til i bofællesskabet Hermanhaven.

Artvaerk Aps beboer

Jan blev anbefalet et hjem i fællesskabet

Jan fik anbefalet boligfællesskabet af sin ven og kollega, Lars. I dag nyder han sit hjem i Bodilhaven.