Biblioteket

Sommerfugle i maven i Hermanhaven

Jan og Janni flyttede ind i Hermanhaven i Næstved nogenlunde samtidig, men på hver deres etage. De havde begge nogle år forinden mistet deres ægtefæller, og nu var det tid til at komme videre fra deres store huse. Fællesskabet og trygheden ved at være tæt på andre mennesker trak. Og det har de fundet - og meget mere til.

Hermanhaven

Kom til VIP åbent hus i Bodilhaven d. 3. juli, og reserver dit nye drømmehjem

Solen skinner, og sommeren nærmer sig med hastige skridt. På byggepladsen på Rismarksvej er der fuld aktivitet, og byggeriet skrider planmæssigt frem. Boligblokkene er oppe i fuld højde, og der pågår nu lukning af tag og facader samt indvendig færdiggørelse. Samtidig er atriumtaget på vej til at blive etableret. Tagelementerne bliver samlet på jorden og herefter hejst på plads med en kran.

Bodilhaven

Foråret og livet springer ud i Agorahaverne

Foråret er på vej og alt begynder at spire og titte frem. Sådan er det også i Agorahaverne, når de første forårstegn viser sig. Livet, stemningen og fællesskabet stiger, og aktiviteterne i Atriumhaven tager fart. Petanqueklubben er i fuld gang med at træne, og jeg har aftalt at mødes med Benthe til en snak om livet i Hermanhaven.

Hermanhaven

Boligfællesskab: Når familieboligen bliver for stor

”Hvor skal man bo, når børnene er flyttet hjemmefra, og man forlader arbejdsmarkedet?” Politiken har været på besøg i Ibihaven i Slagelse. De fremhæver værdierne ved boligfællesskabet, atriumhaven og fællesskabet som man selv vælger, om man vil være en del af.

Ibihaven Artikel

Fællesskabet gør forskellen

Jonna var en af de første, der flyttede ind i Hermanhaven, da boligfællesskabet stod indflytningsklart, tilbage i april. Hun opdagede Hermanhaven på Facebook og tænkte: ”Det der er bare lige mig. Tanken og ideen om fællesskabet var vigtig for mig – og det var det, som jeg prioriterede allerhøjest. For mig er det fællesskabet, der gør hele forskellen.”

Hermanhaven Beboerhistorie, Interview

På besøg hos Eva i Hermanhaven

Mød Eva der er flyttet ind i bofællesskabet Hermanhaven. For Eva og hendes mand Alex var det idéen om en hverdag tæt på fællesskabet, der for alvor satte det endelige punktum for tiden i deres parcelhus.

Hermanhaven Beboerhistorie, Interview

Velkommen til Næstved

Lige ved Susåen, omringet af skøn natur, finder du Næstved by. I dette opslag kan du blive klogere på Næstved by og læse mere om de to nye Agorahaver, Herman- og Augusthaven, der har fundet deres hjem i de vilde grønne omgivelser ved Fasanvej. Du kan også læse beboernes anbefalinger til Næstved og omegn.

Augusthaven

Kæledyr i Agorahaverne

Har du et kæledyr? Og er du interesseret i en bolig i Agorahaverne? Så anbefales det, at du læser med her, hvor du kan blive meget klogere på reglerne for hold af kæledyr i Agorahaverne.

Augusthaven

Mød Ibihavens små beboere

Ibihaven er hjem for mange og ikke kun mennesker. I Ibihaven går vi ind for bæredygtighed og en stærk biodiversitet. Her kan du læse lidt mere om de dyrearter, du kan se omkring Ibihaven til lands, til vands og i luften.

Bæredygtighed

Kom godt i gang på Borigo

Når du flytter ind i et af Agorahavernes fællesskaber, bliver du inviteret til vores fælles intranet, Borigo. Her kan du læse en guide til, hvordan du kommer godt i gang

Guide