Biblioteket

Mød Ibihavens små beboere

Ibihaven er hjem for mange og ikke kun mennesker. I Ibihaven går vi ind for bæredygtighed og en stærk biodiversitet. Her kan du læse lidt mere om de dyrearter, du kan se omkring Ibihaven til lands, til vands og i luften.

Bæredygtighed

Kom godt i gang på Borigo

Når du flytter ind i et af Agorahavernes fællesskaber, bliver du inviteret til vores fælles intranet, Borigo. Her kan du læse en guide til, hvordan du kommer godt i gang

Guide

Farvel Rod – Hej Agorahaverne

Hvordan får du plads til det hele, når du skal flytte til noget mindre? Måske er det i virkeligheden en kærkommen lejlighed til at få ryddet godt og grundigt op. Eller som oprydningsekspert Lena Bentsen siger. "At skumme fløden" . For når du skal pakke familiens hjem sammen og flytte til noget mindre, skal du kun have det bedste af det bedste med. Men hvordan gør man det? Det har vi spurgt Lena om - det kan du læse meget mere om det i dette opslag.

Farvel Rod

Delebilsordning i Agorahaverne

Der er mange fordele ved at flytte ind i et grønt fællesskab. Blandt andet, får du mulighed for at dele ting med dine naboer, som du måske ikke ville have mulighed for, hvis du skulle stå for det alene. 

Når du flytter ind i fællesskabet, er en af de ting, som du får med, muligheden for at deltage i fællesskabets delebilsordning. 

Information

Bæredygtighed i Agorahaverne

Her kan du læse et udpluk af de mange ting, vi gør, for at dit nye hjem i fællesskabet er godt for dig, godt for klimaet og godt for de lokale, grønne omgivelser.

Bæredygtighed

Boligstøtte og ydelser i Agorahaverne

For mange, der bor til leje, har offentlige tilskud til boligudgifterne en stor betydning for den daglige økonomi – særligt hvis man nærmer sig pensionsalderen. I Agorahaverne er det muligt at få helt op til 4.134 kr. i boligstøtte afhængigt af indtægt og formue – uanset om du er pensionist eller ej. Er du pensionist eller i slutningen af dit arbejdsliv, er det en bestemt slags boligstøtte, du skal forhold dig til - nemlig boligydelsen. Den kan du læse meget mere om her.

Økonomi

Velkommen til Ibihaven

I Ibihaven findes der 3 forskellige boligtyper. Her kan du kigge med og opleve vores 3-værelses prøvebolig med køkken-alrum og terrasse. Kom endelig indenfor.

Fremvisning