Beliggenhed

Tæt
Find Nearby Rediger markør lokation Få rutevejledning

Spørgsmål og svar

Hvornår er der forventet indflytning i Marenhaven, Kolding?

I Marenhaven er der forventet indflytning i første halvår 2025.

Kan jeg sikre mig en plads i Marenhaven?

Der er endnu for tidligt at sikre sig en plads i Marenhaven. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage opdateringer, når det er tid til udlejning. Du finder nyhedstilmeldingen på vores hjemmeside.

Kan man se en prøvebolig, før man flytter ind?

Ja, du har mulighed for at se en prøvebolig, før du flytter ind. Vi holder løbende åbent hus i vores boligfællesskaber, hvor du vil have mulighed for at udforske boligerne og den store, overdækkede atriumhave. Besøg boligfællesskaberne på vores hjemmeside for at læse mere om, hvornår du kan opleve en prøvebolig.

Hvordan opvarmes boligen?

Boligen bliver opvarmet med en luft-til-luft varmepumpe. Den kører på el, man betaler derfor varme og el sammen.

Hvad kan jeg få i boligstøtte?

I alle Agorahavernes boliger er der mulighed for at få den maksimale boligstøtte, der i 2023 er 4.409 kr. Beløbet du kan få i boligstøtte afhænger dog af husstandens indkomst og formue. Her kan du beregne, hvad du kan få i boligstøtte:

https://www.borger.dk/Handlingsside?selfserviceId=a153fd97-6252-4058-ac3f-5a59079cbded

Hvad er indskuddet?

For alle vores boliger gælder det, at der skal betales indskud. Indskuddet består af en måneds forudbetalt leje, der skal betales når lejekontrakten underskrives, samt tre måneders depositum, der indbetales senest en måned før flytning.

Hvad koster en seniorbolig i Marenhaven?

Da Marenhaven er tidlig i processen kender vi endnu ikke den konkrete husleje. Huslejen i vores andre Agorahaver forventes at være nogenlunde sammenlignelig med Marenhaven.