Velkommen i Ibihaven

Book en personlig fremvisning

Vil du gerne opleve vores prøvebolig? Skriv til os her for at booke en personlig fremvisning i Ibihaven

Book en personlig fremvisning

 

 

Ibihaven

Lige øst for Slagelse – i Skovbrynet mellem grønne marker og gamle gårde – bygger vi Ibihaven, som står klar i oktober 2020.

Ibihaven bliver et fællesskab med 76 moderne, bæredygtige lejeboliger for voksne uden hjemmeboende børn.

Boligerne bliver overskuelige, fremtidssikrede hjem, som kommer til at kræve et minimum af vedligehold.

I Ibihaven kan du være tæt på naturen hver dag. Du får både privat altan eller terrasse og et forareal med direkte udgang til en stor fælles, overdækket atriumhave, hvor der altid er grønt – og hvor der hverken er blæst eller frost.

 

 

Atriumhaven bliver meget mere end en almindelig have – den er et fællesrum, som er en direkte forlængelse af dit eget hjem. Og den er med til at gøre Ibihaven til et helt særligt sted at bo.

I Atriumhaven bliver der forskellige zoner. Her er både plads til både fordybelse og fællesaktiviteter. Og det er her, det for alvor vil kunne mærkes, at Ibihaven er et boligfællesskab.

Som beboer, kommer du til at forme fællesskabet, og sammen med dine naboer, kan du være med til at skabe en motionszone, et kreativt værksted eller lige dét, der passer til jeres interesser – og som kan bidrage til det gode liv.

For i Ibihaven bliver det netop det gode liv, det hele kommer til at handle om.

Adresse

Elmesvinget nr. 8,
4200 Slagelse Sjælland

Boliger

76 bæredygtige,
seniorvenlige boliger

Indflytning

Ibihaven står klar
i oktober 2020

Fremvisning

Vil du gerne se en bolig i Ibihaven?
Klik her for at booke en fremvisning

Naboskab

I Ibihaven vokser det gode naboskab om kap med de hjemmedyrkede urter i altankasserne. Og mere end bare at leve, handler det her om virkelig at leve livet

Book en personlig fremvisning

Frihed

Din bolig i Ibihaven er bygget med fokus på balancen mellem fællesskab og frihed

Tidslinje

Byggeriet skrider frem, og nu varer det ikke længe, før Ibihaven står klar. Her kan du se vigtige, kommende datoer i forbindelse med byggeriet og udlejningen:

Tæt på naturen

Uanset om du er mest til at hvile dig i den store grønne atriumhave eller til at få jord under neglene i den udendørs fælleshave, så behøver du ikke at lede længe efter det grønne i Ibihaven

Atriumhaven

I hjertet af Ibihaven er den overdækkede atriumhave med hele 1.520 m2 grønt fællesareal.

Her vokser planter og blomster frodigt, og du vil opleve, at naturen bliver en betydningsfuld del af din hverdag i Ibihaven.

I atriumhaven er der lys, luft og læ - og i de kølige måneder, vil der være omkring 10 grader varmere end ude i det fri. Det betyder, at udesæsonen forlænges med flere måneder, og at du hele året har glæde af det milde klima og velduftende planteliv i haven – uanset, hvordan det danske vejr arter sig.

I atriumhaven er der et fællesværksted, hvor du kan realisere dine gør-det-selv projekter, og der er en petanquebane, hvor I kan mødes over et spil. Er du mere til et stille hjørne med ro til fordybelse, findes det også i haven.

Og når du flytter ind i Ibihaven, er du og de andre beboere selv med til at beslutte, hvad der ellers skal være i atriumhavens zoner.