Delebilsordning i Agorahaverne

Information

Der er mange fordele ved at flytte ind i et grønt fællesskab. Blandt andet, får du mulighed for at dele ting med dine naboer, som du måske ikke ville have mulighed for, hvis du skulle stå for det alene. 

Når du flytter ind i fællesskabet, er en af de ting, som du får med, muligheden for at deltage i fællesskabets delebilsordning. 

Vi har sammen med vores partner TADAA! sørget for, at der står en el-delebil til rådighed for dig, som ønsker at køre en tur fra tid til anden. 

Hvordan fungerer ordningen?

Delebilsordningen er simpel – og du bestemmer selv, hvor meget du vil binde dig. 

Med din telefon kan du booke en tid i delebilskalenderen, åbne og låse bilen op og få et overblik over dit forbrug.

Alt hvad du skal bruge, for at kunne bruge bilen, er et kørekort, dit betalingskort og en smartphone.

Hvad koster det at bruge bilen?

Hvis du gerne vil gøre brug af delebilen, kan du vælge mellem tre forskellige aftaler. 

Betal pr. tur

Med denne aftale har du ingen faste udgifter med TADAA! – her kører du, når du har lyst og betaler pr. køretur. 

Pr. påbegyndte halve time: 30 kr. 

Dagstur: 495 kr. 

Lille abonnement 

Her betaler du et fast beløb om måneden og får dine timer billigere. Denne aftale er god for dig, som ved, at du gerne vil bruge bilen med jævne mellemrum. 

Abonnementet koster 399 kr./md og indeholder 12 timers kørsel

Du kan altid tilkøbe flere timer end dem, der er i abonnementet. I så fald betaler du pr. tur for de ekstra køreture. Abonnementet kan opsiges ved hvert månedsskifte.

Stort abonnement

Dette abonnement fungerer som det lille – men med langt flere timer. Denne aftale passer til dig, som ved, at du vil bruge bilen en del eller som måske gerne vil køre nogle længere ture.

Abonnementet koster 999 kr./md og indeholder 32 timers kørsel

Ligesom i det lille abonnement, kan du tilkøbe flere timer. Også her betaler du pr. tur for de ekstra køreture. Abonnementet kan opsiges ved hvert månedsskifte.

Hvordan kommer jeg i gang?

Efter indflytning kommer TADAA forbi fællesskabet – og sammen afholder vi et arrangement, hvor du kan høre alt om ordningen, få svar på dine spørgsmål, blive hjulpet i gang på din telefon og endda prøve en lille køretur i el-bilen.

Er du kommende beboer, skal vi nok sørge for, at du bliver inviteret til arrangementet. 

Hvad hvis vi er mange, der gerne vil bruge delebilen?

Når vi slår dørene op for de kommende beboere, står der en enkelt delebil til rådighed. Men vi ved, at ordninger som denne kan være populære, så vi har selvfølgelig forberedt os godt. 

For at være på den sikre side, har vi forberedt muligheden for el til i alt fire delebiler. Så skulle der være rift om førersædet, skal vi nok sørge for at udvide ordningen efter behov. 

Ansøgning