Velkommen til Viggohaven i Holbæk

Tæt på både naturen og den smukke Holbæk Fjord finder du Viggohaven på Rønnebærvænget 3, 4300 Holbæk. Et grønt og hyggeligt boligfællesskab med 62 lyse, moderne lejeboliger for voksne på 50+ uden hjemmeboende børn.

Som beboer i Viggohaven får du ikke blot din egen bolig med privat altan eller terrasse. Du får også dit eget hyggelige forplads med direkte udgang til den 1.500 m2 store, overdækkede atriumhave.

Her finder du også beboerlokale med veludstyret køkken, køkkenhave, gæstebolig til overnattende gæster og en række andre faciliteter, som du kan dele med dine naboer.

Kontakt danbolig på koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk eller ring på: 70 20 30 17, hvis du ønsker en personlig fremvisning

Velkommen til Viggohaven i Holbæk

Tæt på både naturen og den smukke Holbæk Fjord finder du Viggohaven på Rønnebærvænget 3, 4300 Holbæk. Et grønt og hyggeligt boligfællesskab med 62 lyse, moderne lejeboliger for voksne på 50+ uden hjemmeboende børn.

Som beboer i Viggohaven får du ikke blot din egen bolig med privat altan eller terrasse. Du får også dit eget hyggelige forplads med direkte udgang til den 1.500 m2 store, overdækkede atriumhave.

Her finder du også beboerlokale med veludstyret køkken, køkkenhave, gæstebolig til overnattende gæster og en række andre faciliteter, som du kan dele med dine naboer.

Kontakt danbolig på koebenhavn.projektsalg@danbolig.dk eller ring på: 70 20 30 17, hvis du ønsker en personlig fremvisning

Tilmeld dig åbent hus her

Tak for din tilmelding

Tilmeld dig her for at få en plads til åbent hus i Holbæks hyggeligste seniorbofællesskab

Tak for din tilmelding

Boligoversigt

I boligoversigten herunder kan du se planer og priser på de ledige boliger i Viggohaven. Klik på den enkelte bolig for at se yderligere information.

Viser 0 bolig
| |

Beliggenhed

Tæt
Find Nearby Rediger markør lokation Få rutevejledning

Faciliteter i seniorboligfællesskabet Viggohaven

I Viggohaven er det ikke kun din private bolig, der bliver dit hjem. Som beboer får du adgang til en række fællesfaciliteter, der giver dig masser af muligheder i hverdagen. Her kan du se, hvad der hører med til dit hjem i seniorboligfællesskabet, Viggohaven.

Sophushaven atrium

Fællesrum

I Viggohaven er der et fællesrum med et moderne, veludstyret køkken og spisepladser til ca. 30 personer.

Her kan I hele året mødes til fællesspisning eller til kaffe, kortspil og andre hyggelige aktiviteter. Fra fællesrummet er der udgang til den udvendige, fælles terrasse; perfekt til at grille eller sludre over et glas vin.

Du og dine naboer kan sammen beslutte, om fællesrummet kun er til fælles brug, eller om det kan bookes til private arrangementer.

Gæsteværelse

I Viggohaven er der et gæsteværelse med en enkelt dobbeltseng og en udtræksseng til fx et stort barn – perfekt til en overnattende familie.

Køkkenhave

I den indendørs køkkenhave er der anlagt fælles bede, hvor du og dine naboer kan få jord under neglene. Her er der mulighed for at plante og passe urter og grøntsager til glæde og gavn for alle.

Det er jer i fællesskabet, der bestemmer, hvordan I fordeler både arbejdet og høsten.

Udestuen

Udestuen er et grønt loungeområde i atriumhaven, som er indrettet med café- og loungemøbler.

Her kan du medbringe en kop kaffe, læse dagens avis eller spille et spil med dine naboer.

Bevægelseszone

Bevægelseszonen er en fleksibel zone i atriumhaven med god plads til fysisk udfoldelse.

Måske er det her, I ruller træningsmåtterne ud eller finder bordtennisbordet frem. I bestemmer i fællesskab, hvordan zonen skal bruges.

Petanquebane

I forbindelse med bevægelseszonen finder du petanquebanen, hvor I kan spille året rundt.

Pergola

Under den grønne pergola i midten af atriumhaven, kan du finde fordybelse og ro.

Her kan du læse en god bog, løse kryds-og-tværs eller bare hvile dig, lukke øjnene og lade tankerne løbe.

Agoraen

Agoraen er atriumhavens hjerte med plads til at samle alle beboere.

Den er Viggohavens svar på en bymidte og et godt sted at holde sammenkomster.

Her kan du og dine naboer holde beboermøder, fællesmiddage, loppemarkeder, morgensang, eller hvad I nu måtte ønske.

Orangeri

I Atriumhaven finder du et også orangeri med plads til både ophold og plantekasser.

Om sommeren kan orangeriet bruges som drivhus, hvor tomatplanterne kan vokse frit,  og hvor du og dine naboer i vintermånederne kan I nyde det opvarmede rum, hvis atriumhaven bliver for kold.

Intranet og interaktiv opslagstavle

Viggohaven har sit eget Intranet, hvor du nemt kan kommunikere med dine naboer.

Det er her, du kan tilmelde dig fællesskabets begivenheder, læse information fra udlejer, booke fællesfaciliteter og meget mere.

Du kan tilgå Intranettet fra din smartphone eller følge med på den interaktive skærm, der er placeret centralt i atriumhaven.

Biblioteket

På 1. sal finder du en terrasse med udsigt over den grønne atriumhave. Her kan du bytte en bog i det fælles bibliotek, og læse den i de hyggelige omgivelser

Lift

Liften sikrer nem adgang til alle etager

Mød vores lejere

Sanne | Beboer i Ibihaven

Vibeke | Beboer i Augusthaven

Jonna og Erik | Beboere i Hermanhaven

”Fællesskabet er noget, vi bygger sammen ud fra vores fælles interesser - og som beboer kan du være med til lige det, der bedst passer dig”,

Torben | Beboer i Ibihaven

Manden bag navnet - Christian Viggo Schulstad

Christianhaven og Viggohaven er opkaldt efter bagermester Christian Viggo Schulstad.

Christian Viggo Schulstad blev født i Holbæk d. 13. marts 1848. Han er grundlægger af bageriet Schulstad og anerkendt for en stor stolthed i håndværket og en sans for hver eneste detalje. Kvaliteter som vi også sætter stor pris på i Christianhaven og Viggohaven.

Det hele startede tilbage i 1880, da Christian Viggo Schulstad købte et nedlagt rugbrødsbageri i St. Kongensgade i København. Den dengang 32 år gamle Christian Viggo Schulstad vidste ikke specielt meget om brød, men han havde øje for forretning, og så var han drevet af en ambition om at forny og forbedre danskernes brødkultur.

Christian Viggo Schulstad blev en stor pioner inden for bageribranchen, da han ændrede både arbejds- og hygiejneforholdene i industrien. I 1800-tallet var det f.eks. ikke uhørt at finde cigaret skodder i sit brød, men Christian Viggo Schulstad forstod, at kvalitetsbrød produceres i sunde og rene miljøer og forbød derfor rygning og alle andre former for tobak i produktionen, samt påkrævede alle produktionsansatte at bære sko og strømper. Det blev første skridt mod en revolution af brødindustrien, da det viste sig at resten af landet fulgte trop.

En anden revolution, som Christian Viggo stod bag, var lanceringen af brød med surdej uden syre. I 1880’erne blev rugbrød nemlig lavet med meget syreholdig surdej, som ikke var sundt for maven. Men i 1891 faldt Christian Viggo over en artikel skrevet af kemiker Christian Ludwigsen, som hævdede at have fundet en måde at bage sundere rugbrød på. De to passionerede ildsjæle allierede sig i jagten på syrefrit brød, og snart kunne duoen lancere et banebrydende maltet brød med surdej uden syre og med dokumenterede fordøjelige fordele.

Christian Viggo Schulstad døde i 1921; 73 gammel. Men hans ånd lever videre i det gode rugbrød, som vi i dag kender og her i Danmark er så glade for.

Spørgsmål og svar

Hvor store er boligerne?

De 2-værelses boliger er mellem 53-56 m2, og de 3-værelses boliger er mellem 77-80 m2.

Hvem kan bo i seniorboligfællesskabet, Viggohaven?

Vores seniorboligfællesskaber er en unik boligform, der er specielt designet til aktive voksne (50+) uden hjemmeboende børn, der ønsker at bo tæt på andre i samme aldersgruppe.

Hvad koster en seniorbolig i Viggohaven?

I Viggohaven koster en 2-værelses bolig mellem 7.950-9.500 kr. En 3-værelses bolig koster mellem 10.400-12.700 kr. De varierende priser skyldes boligstørrelser, beliggenhed i byggeriet og udsigt. I begge boligtyper er det muligt at få op til 4.409 kr. i boligstøtte hver måned afhængig af indkomst og formue.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du gerne modtage løbende nyheder om Viggohaven direkte i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedbrev, og hold dig opdateret på byggeriet, kommende Åbent Hus-arrangementer og udlejningsinformationer.