Udbudsform
Andelsboliger
Antal rum
3
Bruttoareal
79 m2

En boligtype A i stuen er en treværelseslejlighed, hvor du får soveværelse, gæsteværelse, badeværelse og et moderne køkken med direkte forbindelse til stuen.

På badeværelset er der gjort plads til en vaskesøjle, hvis du ønsker det, ligesom der også er gjort plads til en opvaskemaskine i køkkenet.

Med en boligtype A i stuen kan du se frem til, at du fra dit soveværelse og stue kan gå direkte ud på din egen private terrasse med en dybde på 3 meter.

Og vælger du en sydvendt bolig, vil du på solrige dage have rig mulighed for at nyde både formiddags- og eftermiddagssol. Omvendt hvis du vælger en nordvendt bolig, kan du på solrige dage nyde aftensolen, mens du spiser aftensmad, og se natten falde på.

Bruger du vinduet til at regulere temperaturen, når du sover? Så anbefaler vi, at du vælger en type A bolig. Så kan du nemlig åbne vinduet, hvis du gerne vil sove køligt.

Udover det skønne udendørs areal får du også et mindre forareal med udgang til de grønne fællesarealer i atriumhaven, som du kan gøre hyggeligt med et par krukker eller lignende.

Skovpibervej 10, Stuen, 4700 Næstved
LEDIG
FAKTA
Bolignr. 10
Sælgers sagsnummer 10
Boligtype Lejlighed
Rum/vær. 3
Bruttoareal 79 m2
Grundareal 5626 m2
Etage Stuen
Energimærke A2020
Byggeår 2021
Overtagelse 15-12-2021
ØKONOMI
Pris pr. m2 7.314 kr.
Ejerudgift pr. md. 5.857 kr.
Afkast 0.00%
Kontantpris 577.776 kr.

FACILITETER
Atriumhave
Cykelparkering
Depotrum
Elevator
Emhætte
Fælleshus
Fælles vaskeri
Husdyr
Køleskab
Komfur
Parkering terræn
Porttelefon
Terrasse