Status
LEDIG
Udbudsform
Udlejning
Antal rum
3
Bruttoareal
76 m2

En boligtype B på første sal er en treværelseslejlighed, hvor du får soveværelse, gæsteværelse, badeværelse og et moderne køkken med direkte forbindelse til stuen.

På badeværelset er der gjort plads til en vaskesøjle, hvis du ønsker det, ligesom der også er gjort plads til en opvaskemaskine i køkkenet.

Med en boligtype B på første sal kan du se frem til at nyde udsigten ud over den skønne natur, der omkranser Augusthaven. Dette kan du gøre fra din private altan, der har en dybde på 1,5 meter, som du kan gå direkte ud på fra din stue.

Og vælger du en sydvendt bolig, vil du på solrige dage have rig mulighed for at nyde både udsigten samt formiddags- og eftermiddagssol. Omvendt hvis du vælger en nordvendt bolig, kan du på solrige dage nyde skyggen, udsigten og aftensolens sidste stråler inden natten falder på.

Udover det skønne udendørs areal får du også et større indendørs forareal på altangangen med udsigt til de grønne fællesarealer i atriumhaven, som du kan gøre hyggeligt med eksempelvis et par krukker og en lille bænk. Dette er særligt skønt i de koldere måneder.

Skovpibervej 128, 1. Sal, 4700 Næstved
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende denne bolig
FAKTA
Rum/vær. 3
Bruttoareal 76 m2
Etage 1. sal
Byggeår 2021
Ledig pr. 15-01-2022

ØKONOMI
Leje pr. md. 10.151 kr.
A conto varme 600 kr.
A conto vand 400 kr.
A conto el
Internet/TV
Ventilation
I alt pr. md 11.151 kr.
Depositum (3 x leje) 30.453 kr.
Forudbetalt leje (1 x leje) 10.151 kr.
Første måneds husleje 11.151 kr.
Indbetaling 51.755 kr.

FACILITETER
Atriumhave
Altan
Cykelparkering
Depotrum
Elevator
Emhætte
Fælleshus
Husdyr
Køleskab
Komfur
Opvaskemaskine
Parkering terræn
Dørtelefon