Kom godt i gang på Borigo

Guide

Når du flytter ind i et af Agorahavernes fællesskaber, bliver du inviteret til vores fælles intranet, Borigo.

Borigo er et lukket forum, kun for beboerne i Hermanhaven, hvor du kan lave opslag på Opslagstavlen, skrive private beskeder til dine kommende naboer, se information fra udlejer, holde dig orienteret om arrangementer, beboermøder og meget mere.

Her kan du læse en guide til, hvordan du kommer godt i gang:

1. Mail fra Borigo

Du modtager en mail med en invitation fra Borigo. Det betyder, at du er blevet oprettet som beboer i et af vores fællesskaber. Tryk på den grønne knap for at få adgang til intranettet Borigo.

2. Opret et kodeord

Nu skal du oprette et kodeord til din Borigo-profil. Det er en god idé at skrive kodeordet ned, så du kan huske det, hvis du skal logge ind på sin profil fra en anden enhed. Dernæst skal du acceptere persondatabehandleraftalen og markere, at du er indforstået med den gode tone og opførsel, som vi alle fører på Borigo.

3. Velkommen på Borigo

Velkommen til! Du har nu oprettet en bruger på Borigo.

4. Gå på opdagelse

Nu kan du gå på opdagelse på Borigo. Her kan du blandt andet se de ting, der bliver slået op på Opslagstavlen eller dykke ned i materialer i Beboermappen. Derudover er det en god idé at udfylde Din Profil med et billede og en lille tekst om dig selv. Så er det lettere at lære hinanden at kende.

Download guiden til Borigo

At lære et nyt intranet at kende kan godt kræve lidt øvelse. Vi har samlet trinnene i guiden ovenfor i et dokument, som du kan downloade. Så har du det altid ved hånden, hvis du skulle få brug for at genlæse guiden.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med at komme godt i gang med Borigo, er du velkommen til at ringe til os på 2566 8099. 

Ansøgning