Spørge-August

Augusthaven

Når man skal sælge sit hus og købe en andelsbolig, kan man have en række spørgsmål til det hele. Vi har her samlet nogle videoer, der måske kan besvare nogle af dem.

Om at købe en andelsbolig og flytte i andelsfællesskab

Det kan være en stor beslutning at sælge sit hjem efter mange år og blive en del af et boligfællesskab. Og hvad er egentlig forskellen på at købe eller leje en bolig i Agorahaverne?

I denne video kan du blive klogere på vores to fællesskaber i Næstved, og hvad det vil sige at købe en andelsbolig i Augusthaven.

Når du køber en bolig i Augusthaven, køber du ikke kun en bolig. Du køber nemlig også en andel i de mange fællesfaciliteter.

I denne video kan du høre mere om, hvad kan du forvente, boligstørrelserne og de fine fællesfaciliteter.

Augusthaven er bæredygtig og DGNB Guld-certificeret. Det betyder, at opvarmningen af Augusthaven foregår på en grøn måde, der sikrer et godt indeklima og en skøn atmosfære. Hvad vil det helt præcis sige? Hør svaret lige her:

Livet i Augusthaven

Når du flytter ind i Augusthaven, følger din frihed selvfølgelig også med. Det betyder, at du kan fortsætte med have og gøre de ting, du godt kan lide.

Har du kæledyr? Så har du rig mulighed for at få dem med – det kan du høre mere om i videoen herunder og læse meget mere om her.

I Augusthaven er der plads til alle – både rygere og ikke-rygere. Der er dog enkelte regler for, hvor du må ryge i Augusthaven. Disse kan findes i denne video:

Har du alm. bil, el-bil, cykel eller måske en el-scooter? I Augusthaven er der plads til det hele. Men hvordan er det lige med parkering?

Vil du opleve livet i Augusthaven?

Har du endnu ikke været på besøg i Augusthaven? Eller har du måske lyst til at komme på besøg igen? Så er du er meget velkommen til at komme forbi til Åbent Hus alle søndage hele sommeren – du kan også booke en personlig fremvisning. Du finder yderligere informationer lige her.

Flere spørgsmål

Står du tilbage med andre spørgsmål, eller er der andre ting, du undrer dig over? Så skal du ikke tøve med at kontakte os på mail eller telefon.

Ansøgning