Tilbage til oversigt

Vil du høre, hvad de nysgerrige borgere spurgte om til Viggohavens borgermøde?

november 2022

Torsdag d. 24. november 2022 mødte en masse nysgerrige borgere op for at høre mere om Holbæks nye seniorboligfællesskab. Og de deltog aktivt i snakken om Viggohaven.

Vi modtog mange gode spørgsmål, som, vi synes, er værd at dele. Både til genlæsning, hvis du selv var en af de mange deltagere, eller til glæde for dig, der ikke havde mulighed for at deltage. Læs med og få svar herunder:

Hvad koster hhv. en toværelses og en treværelses bolig?

Priserne på Viggohavens boliger varierer efter størrelse og beliggenhed i byggeriet.

En toværelses bolig koster fra 7.900 kr. For en treværelses er prisen fra kr. 9.900.

Når udlejningen starter, vil du her på vores hjemmeside kunne se den præcise pris og størrelse for netop den bolig, der interesserer dig.

Hvilke fællesfaciliteter er der, hvor store er de, og er de med i huslejen?

Den overdækkede atriumhave i Viggohaven er ca. 1000 kvm stor. Her er den fælles have inddelt i forskellige zoner, der er indrettet til at skabe rammerne for en række fællesfaciliteter.

Dertil kommer et veludstyret fællesrum med køkken og et gæsteværelse, der til sammen tilføjer ca. 85 kvm. til fællesarealerne. Brug og drift af alle fællesarealer er inkluderet i huslejen.

Du kan læse mere om fællesfaciliteterne og atriumhavens zoner ved at klikke her.

Kan man skifte til en anden udbyder end YouSee?

Din bolig vil være forberedt til TV og Internet fra en på forhånd udvalgt leverandør – i Viggohaven er det YouSee.

Du kan dog altid vælge en anden leverandør, som benytter samme fordelingsnet.

TV og Internet er ikke en del af huslejen.

Hvordan fungerer det med, at beboerne selv varetager nogle rengøringsopgaver og får betaling for det?

Beboerne i Viggohaven har mulighed for at overtage nogle af driftsopgaverne, såsom fejning af atriumhaven, aftørring af gelændere, rengøring i fællesrummet m.m. Beboerforeningen bliver betalt for dette arbejde.

Beboerforeningen bestemmer selv, om de vil overtage opgaverne eller ej, og hvordan de vil fordele arbejdet.

Hvem vedligeholder fælles- og udearealerne?

I Viggohaven er alle fællesfaciliteter vedligeholdt af udlejer. I praksis er det driftselskabet, DEAS, som varetager rengøring og vedligehold, mens gartnerne, Jysk Planteservice, sørger for, at haven står sund og frodig året rundt.

Hvornår kan jeg komme på Viggohavens VIP-liste?

Er du interesseret i en bolig i Viggohaven, kan du med fordel tilmelde dig vores VIP-liste og være blandt de første til at vælge en bolig.

VIP-listen åbner den 10/1 2023, og du får besked via nyhedsbrevet. Når vi er klar med VIP-listen, skal vi nok sende dig meget mere information om, hvad du kan se frem til som VIP.

Hvornår kan man få flere detaljer om Viggohaven?

I starten af februar er vi klar med en udvidet version af Viggohavens hjemmeside. Der vil du kunne læse mere om boligerne og se foreløbige plantegninger på både vores toværelses og treværelses boliger.

Kan I vise plantegninger til Viggohavens boliger?

Vi vil gerne dele Viggohavens foreløbige plantegninger med dig. Vi forholder os dog retten til at lave ændringer i tegningerne frem mod udlejningen.

Du kan se dem ved at klikke her.

Er der en p-plads til alle boliger – og er den med i prisen?

Ja, der etableres en parkeringsplads pr. bolig. Parkering ved Viggohaven er gratis.

Hvem er NREP/udlejer?

Bag Agorahaverne er Tetris A/S og NREP – Juli Living.

Det er hos Tetris, at Agorahaverne bliver til. Fra tegning, projektering og til opførelse. Det er også Tetris’ fællesskabseksperter, der planlægger opstart for nye beboere, og som følger beboerne i et år efter indflytning for at sørge for de bedst mulige forhold for det gode naboskab. Fonden NREP ejer en del af Tetris og er med til at skabe økonomisk sikkerhed og stabilitet omkring alle vores byggerier.

Efter det første år overgår vores boligfællesskaber til Juli Living, som er en del af fonden NREP. Juli Living er eksperter i ejendomsdrift og i at skabe gode oplevelser omkring praktikken, der er i at bo til leje. Juli Living står for alt praktik fremadrettet og sørger for at den høje standard i fællesarealerne opretholdes.