Seniorbofællesskaber på Fyn

Seniorbofællesskaber på Sjælland

Velkommen til Agorahavernes seniorbofællesskaber på Sjælland

Seniorbofællesskaber med ledige lejemål på Sjælland

Velkommen til Agorahavernes seniorbofællesskaber på Sjælland. Her kan du se, hvor vi har ledige boliger – og hvor vi planlægger at opføre nye seniorbofællesskaber.

Klik dig ind på de forskellige bofællesskaber for at læse mere.

Kommende seniorbofællesskaber på Sjælland

Her kan du se vores kommende seniorbofællesskaber på Sjælland.

Klik dig ind på de forskellige bofællesskaber for at læse mere.

"Det er fedt, når jeg står op om morgenen, at jeg kan vælge at starte dagen med en gåtur i atriumhaven. Her møder man altid nogle positive mennesker, der siger hej til en – og det er superdejligt”.

Jonna, Beboer i Hermanhaven

Ofte stillede spørgsmål

Hvor på Sjælland har Agorahaverne seniorbofællesskaber?

Agorahaverne har på nuværende tidspunkt seniorbofællesskaber i Slagelse, Holbæk, Næstved og Helsinge.

 

Vi er altid på udkig efter nye byggegrunde, der kan huse Agorahavernes seniorbofællesskaber. Hvis du har en grund på mindst 10.000 kvadratmeter, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@agorahaverne.dk.

Hvad er et seniorbofællesskab?

Agorahaverne er boligfællesskaber, hvor voksne (50+) uden hjemmeboende børn bor under samme tag og deler fælles faciliteter og ressourcer. En ny og visionær boligform hvor privatliv, venskaber, kreativitet og sociale aktiviteter går op i en højere enhed. Det er ikke en beskyttet- eller en ældrebolig, men en attraktiv og moderne boligtype for ældre med masser af mod på livet.

Hvem kan bo i Agorahavernes seniorbofællesskaber på Sjælland?

Agorahaverne henvender sig til personer over 50 år uden hjemmeboende børn. Der er ingen øvre aldersgrænse for beboerne, men det er et krav, at man er i stand til at klare sig selv.

Hvilken størrelse har boligerne?

Vi har både to-værelses boliger og tre-værelses boliger. Den specifikke størrelse på boligerne varierer fra sted til sted, men er typisk mellem 55-60 m2 og 77-85 kvm.

Er kæledyr tilladt?

Du må holde én hund under 15 kg eller én kat.

Andre smådyr er tilladt i begrænset omfang. Eksempelvis er det tilladt at holde småfugle eller fisk i små akvarier. Krybdyr og andre eksotiske arter er ikke tilladt i Agorahaverne.

 

Har du delehund, kræver det, at du har en bolig, hvor kæledyr er tilladt.

Vær opmærksom på, at udvalget af boliger, hvor der er tilladt at holde kæledyr, kan variere fra sted til sted. Er du i tvivl om dit dyr må flytte med, er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du gerne modtage løbende nyheder om Agorahaverne direkte i din indbakke?

Tilmeld dig vores nyhedbrev, og hold dig opdateret på byggeriet, kommende Åbent Hus-arrangementer og udlejningsinformationer.