Beliggenhed

Tæt
Få rutevejledning
'; ';
vis muligheder Gem muligheder
Print Reset
Vejvisninger
Tæt
Find Nearby Rediger markør lokation Få rutevejledning

Spørgsmål og svar

Hvornår er der forventet indflytning i Gunnerhaven, Glostrup?

I Marenhaven er der forventet indflytning i november 2024.

Kan jeg sikre mig en plads i Gunnerhaven?

Der er endnu for tidligt at sikre sig en plads i Marenhaven. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage opdateringer, når det er tid til udlejning. Du finder nyhedstilmeldingen på vores hjemmeside.

Kan man se en prøvebolig, før man flytter ind?

Ja, du har mulighed for at se en prøvebolig, før du flytter ind. Vi holder løbende åbent hus i vores boligfællesskaber, hvor du vil have mulighed for at udforske boligerne og den store, overdækkede atriumhave. Besøg boligfællesskaberne på vores hjemmeside for at læse mere om, hvornår du kan opleve en prøvebolig.

Hvordan opvarmes boligen?

Boligen bliver opvarmet med en luft-til-luft varmepumpe. Den kører på el, man betaler derfor varme og el sammen.

Hvad kan jeg få i boligstøtte?

I alle Agorahavernes boliger er der mulighed for at få den maksimale boligstøtte, der i 2023 er 4.409 kr. Beløbet du kan få i boligstøtte afhænger dog af husstandens indkomst og formue. Her kan du beregne, hvad du kan få i boligstøtte:

https://www.borger.dk/Handlingsside?selfserviceId=a153fd97-6252-4058-ac3f-5a59079cbded

Hvad er indskuddet?

For alle vores boliger gælder det, at der skal betales indskud. Indskuddet består af en måneds forudbetalt leje, der skal betales når lejekontrakten underskrives, samt tre måneders depositum, der indbetales senest en måned før flytning.

Hvad koster en seniorbolig i Gunnerhaven?

Da Marenhaven er tidlig i processen kender vi endnu ikke den konkrete husleje. Huslejen i vores andre Agorahaver forventes at være nogenlunde sammenlignelig med Marenhaven.

Manden bag navnet - Gunner Larsen

Gunner Larsen var en dansk socialdemokratisk politiker og typograf, født den 30. marts 1938 i Valby og død den 29. januar 2010. Han voksede op i Glostrup, hvor hans far var automekaniker og aktiv modstandsmand under besættelsen. Gunner Larsen blev uddannet typograf på Folkebladet i Glostrup, hvor han senere blev ansat.

Han var en aktiv ungdomsleder og formand for DSU’s afdeling i Glostrup samt formand for Socialdemokratiet i Glostrup. Han blev valgt for Socialdemokratiet til kommunalbestyrelsen i Glostrup Kommune i 1966 og havde sæde indtil 31. december 2001. Han blev valgt til 1. viceborgmester i 1974 og blev borgmester den 1. marts 1983 efter Martin Nielsen.

Gunner Larsen tiltrådte borgmesterposten midt i en økonomisk krisetid, og han måtte derfor gennemføre besparelser. Trods dette blev han en populær borgmester, som blev genvalgt ved kommunalvalgene i 1985, 1989, 1993 og 1997. Han var også vellidt og respekteret uden for kommunegrænsen og blev tildelt ekstra poster som bl.a. formand for Vestegnens Brandvæsen, formand for Glostrup Boligselskab og formand for Vestforbrænding.

Gunner Larsen var en kunstinteresseret person og var med til at opsætte mange skulpturer og anden kunst i kommunen.