Velkommen i lejeboligfællesskabet Augusthaven

 

 

Bliv en del af et nyt fællesskab

I de grønne omgivelser for enden af Fasanvej i Næstved er endnu et spændende byggeri skudt op af jorden.

På den nye Skovpibervej står Augusthaven klar.
Et moderne boligfællesskab med lejeboliger for voksne uden hjemmeboende børn.

 

Augusthaven byder på 60 moderne, bæredygtige lejeboliger med egen altan eller terrasse. Og som beboer i Augusthaven får du meget mere end bare en ny bolig.
Her er fællesskabet og det gode naboskab centralt – og det kan ses på de faciliteter, der bliver en stor del af dit nye hjem.

Kom indenfor i Augusthaven – du er velkommen til at se dig lidt omkring.

En del af det gode liv

I Augusthaven får du ikke bare et nyt hjem.
Her får du et stærkt fællesskab i grønne rammer
- et godt udgangspunkt for det gode liv.

Adresse

Skovpibervej 1-131
4700 Næstved

Ledige boliger 

Der er stadig ledige boliger
i Augusthaven.

Ring til vores mægler

Ring til danbolig på
telefon 70 20 30 17

Personlig fremvisning 

Vil du se en bolig i Augusthaven?

Så klik her

Omgivet af grønt

Augusthaven ligger i smukke, grønne omgivelser for enden af Fasanvej i Næstved - indrammet af gode naturoplevelser og kun få km fra den summende bymidte.

Atriumhaven - det grønne hjerte

Det naturlige midtpunkt i Augusthaven – mellem de hyggelige altangange og massive limtræssøjler - er den store, grønne atriumhave.

Atriumhaven er en overdækket have med masser af grønne bede, træer og hyggelige kroge, som du kan nyde upåvirket af det danske vejrs luner.
Og atriumhaven er langt mere end bare en have til pynt. Her finder du både en række fællesfaciliteter og særligt indrettede zoner, hvor du og dine nye naboer kan dyrke både aktivt samvær og personlig frihed, præcis som I ønsker det.

Det bedste ved det hele er, at den store atriumhave ligger lige foran din hoveddør. Så du kan helt selv vælge, om du helst vil nyde det grønne syn og den gode stemning fra dit private hjem eller trække i skoene og bevæge dig ud i naboskabet.

Vi kan varmt anbefale en tur i det pulserende grønne hjerte, hvor fællesskabet vokser om kap med de grønne planter.

Køkkenhave

I den indendørs køkkenhave er der anlagt fælles bede, hvor du kan få jord under neglene. Her står I selv for at plante og passe urter og grøntsager, som kan være til gavn for fællesskabet eller den enkelte beboer – og I bestemmer selv, hvordan I fordeler både arbejdet og høsten.   

Gæsteværelser

I Augusthaven er der to gæsteværelser. Et familieværelse med plads til fire personer og et værelse til en eller to personer. Værelserne deler toilet, bad og tekøkken.  

Fællesrum

Her er siddepladser til min. 30 personer og udgang til den udendørs fællesterrasse. I fællesrummet er der et moderne, velfungerende køkken, hvor I kan lave mad til fællesmiddagen eller andre arrangementer. 

Agoraen

Husets hjerte med plads til at samle alle Augusthavens beboere. Agoraen er indrettet med havemøbler og et udekøkken med vand og strøm, så der er mulighed for at rykke fællesspisningen herud, hvor I også kan holde fællesmøder og samles til arrangementer.

Fordybelseszone

Stille, grøn zone, som er velegnet til en stille stund. Her kan du læse en bog, løse kryds-og-tværs eller bare hvile dig, lukke øjnene og lade tankerne løbe. 

Udestuen

Grønt område med cafémøbler. Her kan du medbringe en kop kaffe, læse dagens avis eller måske hygge om et spil sammen med dine naboer. 

Værksted / hobbyrum

Her kan du reparere og sætte i stand, lappe cykler eller måske bare nyde godt selskab. Der er også plads til dig, som ønsker at male, sy eller andet kreativt. 

Bevægelseszone

En fleksibel zone med plads til udfoldelse. Måske er det her, I ruller træningsmåtterne eller bordtennisbordet ud? I bestemmer selv, hvad pladsen skal bruges til og hvordan den skal indrettes. 

En del af fællesskabet

Når du flytter ind i en bolig i Augusthaven, får du ikke alene en moderne lejlighed – du bliver også en del af fællesskabet med alle de fællesfaciliteter, Augusthaven har at byde på.

Ud over de grønne haverum, finder du også både et værksted, hvor du kan slippe kreativiteten fri eller lappe din cykel og et fællesrum med køkken, hvor du og dine naboer kan mødes i festligt lag om madlavning og hygge.

Drømmer du om at invitere på besøg, kan du booke et af Augusthavens gæsteværelser og rede op til familie eller venner. Og så er der selvfølgelig sørget for parkering tæt på din bolig – uanset om du er på cykel eller i bil.

I menuen her til højre, kan du klikke og læse flere detaljer om alt det, der hører til din bolig, når du flytter ind i Augusthaven.

Fællesfaciliteter

I Augusthaven er der et fællesrum med et moderne, veludstyret køkken og spisepladser til 40 personer. Her kan I både mødes til større fællesmiddage eller til morgenkaffe, kortspil og andre hyggelige aktiviteter. 

Fra fællesrummet er der udgang til den store fællesterrasse – perfekt til at grille eller sludre over et glas vin, når vejret er godt. Og det er jer, der aftaler, om fællesrummet udelukkende er til fælles brug, eller om det kan bruges til private arrangementer. 

I Augusthaven er der to gæsteværelser. Det ene har plads til fire personer og er perfekt til en overnattende familie, det er indrettet med en dobbeltseng og en køjeseng. 

Det andet værelse er indrettet til en enkelt person eller et par. 

Fra begge værelser er der adgang til delt tekøkken og bad – og fra familieværelset er der udgang til det fri. 

 

Tæt på din bolig finder du parkeringspladser. Der er én p-plads pr. bolig, men også gæstepladser.  Der er ligeledes handicapparkering og en ladestander til el-biler med to udtag. Det kræver abonnement hos Clever at benytte ladestanderen.

Har du ikke egen bil, er det muligt at blive tilknyttet en delebilsordning igennem TADAA! Delebilen holder til i Hermanhaven og I deler den derfor imellem de to boligfællesskaber.

I Augusthaven er der også overdækkede cykelstativer tæt på indgangen, så din cykel kan stå i ly.

I værkstedet kan I reparere, sætte i stand, lappe cykler eller måske bare mødes over “en enkelt”. Vi opfordrer til, at I slår jer sammen og samler et veludstyret værksted med bidrag fra jeres egne garager og værksteder. Måske der endda gemmer sig et køleskab et sted i din nuværende bolig, så der altid er en kold klar til at blive nydt  værkstedet.   

Der er også her, du kan slå dine folder, hvis du er til de kreative sysler. Værkstedet er nemlig også et hobbyrum, hvor du og dine naboer kan samles om at male, sy eller andet kreativt, som I kan lide. 

Augusthaven har sin egen app, som fungerer som intranet for beboerne. På appen kan du kommunikere med dine naboer, booke gæsteværelser, melde dig til fællesspisning, finde informationer om din bolig og meget mere.

Har du ikke en smartphone, kan du benytte den interaktive opslagstavle, som befinder sig i midten af atriumhaven. På skærmen kan du følge med i kommunikationen fra intranettet og her kan du også booke gæsteværelser og tilmelde dig arrangementer.

Augusthaven er i to etager med et niveauspring i midten, og derfor er der selvfølgelig en elevatorlift, hvis benene ikke længere er til at tage trappen. Elevatorliften giver adgang til alle niveauer og kan transportere op til fire personer ad gangen.

Boligerne i Augusthaven

I Augusthaven findes der 3 boligtyper – vi kalder dem Type A, B og C.

Type A og B er 3-værelses på 76-79 kvm. Type C er 2-værelses på 53-56 kvm.

I alle boliger får du din egen, private altan på 1. sal og private terrasse i stueetagen samt et semi-privat forområde i direkte forbindelse til den fælles, overdækkede atriumhave.

I modellen herunder, kan du se alle boligerne i Augusthaven. Du kan se pris, størrelse m.v. ved at klikke på den enkelte lejlighed.

På den øverste tegning ser du Augusthaven fra sydsiden, så fx er bolig 131 en sydvendt 2-værelses på 1. sal og bolig 29 er en sydvendt 3-værelses i stueetagen.

På den nederste tegning ser du Augusthaven fra nord, så her er fx bolig 116 en nordvendt 2-værelses på 1. sal og bolig 14 er en nordvendt 3-værelses i stueetagen.

 


Adresse Etage Bruttoareal Rum/vær. Husleje pr. md. Status
Skovpibervej 104, 1. Sal 1. sal76 m23 rum/vær.9.101 kr.RESERVERET
Skovpibervej 115, 1. Sal 1. sal76 m23 rum/vær.9.101 kr.LEDIG
Skovpibervej 128, 1. Sal 1. sal76 m23 rum/vær.10.151 kr.LEDIG
Skovpibervej 130, 1. Sal 1. sal76 m23 rum/vær.10.151 kr.LEDIG
Skovpibervej 15, Stuen Stuen76 m23 rum/vær.9.951 kr.LEDIG
Skovpibervej 21, Stuen Stuen76 m23 rum/vær.11.001 kr.LEDIG
Skovpibervej 23, Stuen Stuen79 m23 rum/vær.11.001 kr.LEDIG
Skovpibervej 28, Stuen Stuen76 m23 rum/vær.10.701 kr.LEDIG
Skovpibervej 29, Stuen Stuen76 m23 rum/vær.10.976 kr.RESERVERET
Skovpibervej 30, Stuen Stuen76 m23 rum/vær.10.701 kr.LEDIG

Vær opmærksom på, at de mål, der er i plantegningen ikke tager højde for det indsatte inventar som fx skabe, køkkenelementer mv. Alle mål og arealer er afrundede og foreløbige. Bemærk, at teknikskabe etc. kan få en anden placering eller et større omfang end det, der er vist på plantegningen, og der kan forekomme ændring i vinduesopdelingen.

Vil du se en prøvebolig?

Du har mulighed for at booke en personlig fremvisning, hvor du kan opleve vores indrettede prøvebolig, se atriumhaven og stille spørgsmål til vores dygtige mæglere fra Danbolig.

Ønsker du en personlig fremvisning skal du kontakte Danbolig direkte på denne mail eller ringe på telefon 70 20 30 17.

Området

Augusthaven ligger i smukke, grønne omgivelser på Skovpibervej i Næstved.

Her er der ikke langt til hverken skoven, Susåen eller til Næstved centrum, hvor du kan hygge med shopping, mad og kultur i gamle, hyggelige omgivelser.

Klik i menuen til højre og læs mere om mulighederne i området.

Som beboer i Augusthaven, har du flere gode muligheder for det daglige indkøb.

Nærmest er Netto, som ligger 900m fra Augusthaven.

Er du frisk på at gå eller cykle et par minutter længere, har du både Fakta og Aldi inden for behørig afstand.

Du kan se de tre dagligvarebutikker markeret på kortet herover.

 

Kun 2 km fra boligfællesskabet ligger Næstveds bankende hjerte. Her er der rig mulighed for at både shoppe, spise, hygge og mange andre oplevelser.

Du kan gå en tur og ose – eller smage lidt på bylivet ved en af fortovscaféerne. Og er vejret gråt og kedeligt, er Næstved Biograf klar til at tage imod dig med nye film og duften af popcorn.

Fra stoppestedet Fasanvej (Skyttemarksvej) lige ved Augusthaven, går bus 603 til Næstved station.

Turen til centrum tager omkring 8 min., og fra stationen i Næstved kan du nemt komme videre med regionaltoget.

 

Bare 4 km fra Augusthaven ligger Næstved Storcenter. Her finder du over 65 butikker – og restaurant, bager og Café. I centeret finder du også en stor Bilka.

Du kan besøge Næstved Storcenters hjemmeside her

 

Det er ikke kun de fine, gamle bygninger, der vidner om, at Næstved er en af Danmarks ældste byer. Er du til at mærke historiens vingesus, venter der en masse oplevelser i nærheden af dit hjem i Augusthaven.

I Næstved og omegn finder du mere end 15 forskellige kirker og smukke kirkegårde. Både de grønne haver og de mange forskellige stilarter er en historisk rundtur værdig.

Mangler du inspiration til en søndagstur, kan du besøge et af Næstveds museer. Kun få kilometer fra Augusthaven, kan du nemlig både finde Næstved Museum, Rønnebækholm museum, Næstved Automobilmuseum og Medicinsk-Historisk Museum.

 

Lige midt i Næstved ligger Grønnegades Kaserne. Kasernen, som tidligere var hjem for byens Dragon- og Gardehusarregiment, er i dag forvandlet til Sydsjællands største kulturcenter.

Her kan du opleve kunst, koncerter og teater – eller bare gå en tur langs de gamle, røde mursten, hvor soldaterne gennem årene har ridset deres navne og delinger i facaden.

Læs mere om Grønnegades Kaserne her.

På den gamle kaserne ligger og Kongebryg Bryghus, som byder på både kulinariske og musikalske oplevelser.

Få minutters gang fra Augusthaven ligger Seniorværkstedet i Næstved, som byder på et væld af kreative og sociale aktiviteter.

På den anden side af buskadset, op ad Husarstien, ligger Hermanhaven. Hermanhaven og Augusthaven er begge opkaldt efter Herman August Kähler og rummer begge 60 boliger. Du får derfor endnu flere naboer, som du kan mødes med på blomsterengen mellem de to bebyggelser.
Det kunne jo også tænkes, at man holdt fælles Sankt Hans, fredagsbar, loppemarked eller noget helt fjerde…

Herman August Kähler

Ligesom nabofællesskabet, Hermanhaven, er Augusthaven opkaldt efter kunstner og forretningsmand, Herman August Kähler, som startede sin karriere i Kindhestegade kun 10 minutter fra boligfællesskabet.

Han gik på valsen i Tyskland og stod i lære hos sin far, der som ung pottemager grundlagde Kähler-familiens første værksted.

Her, i sin fars værksted, slog Herman August Kählers kærlighed til kunst og design gnister – og efter sin læretid fortsatte han med undervisning i glasurmaleri på Holmegård Glasværk.

I årene efter sin uddannelse rejste han rundt i Europa og gjorde sig erfaringer fra værksteder i Berlin, Strasbourg og Paris. Og da han i 1867 vendte hjem fra sine rejser, var det med kufferten fyldt af kreativitet, energi og lyst til for alvor at eksperimentere med glasurkunsten.

Da Kähler senior i 1872 trak sig tilbage og overlod værkstedet til sine to sønner, blev det broderen, Carl Frederik, der overtog produktionen i Kindhestegade.

Herman August, der havde fået smagen for det kreative, byggede det verdensberømte værksted Kählerbakken. Her tiltrak hans anderledes, europæiske tilgange og normbrydende designs hurtigt andre kendte kunstnere – og værkstedet blev med tiden en velbesøgt kunstnerkoloni.

Herman August Kählers kreativitet, rejseglæde og nysgerrige sind var med til at sætte det lille potteri i Næstved på verdenskortet – og selv i dag er alle Kähler-produkter mærket med initialerne HAK, som en hyldest til grundlæggeren.

Det er altså ikke alene hans prisvindende keramik, der gør, at vi er ret vilde med Herman August Kähler. For også hans trang til at opleve, skabe og møde er noget ganske særligt – og noget du måske genkender i dig selv, hvis du – som os – trives bedst i fællesskab.

Foto: Museum Sydøstdanmark

Spørgsmål og svar

Augusthaven til dig, der er minimum 50 år og ikke har nogle hjemmeboende børn.

Der er ingen øvre aldersgrænse for beboere, men det er et krav, at man kan klare sig selv.

Under opførelsen af vores boligfællesskaber, gør vi alt, hvad vi kan, for at understøtte en aktiv og selvstændig hverdag for vores beboere - også dem, der er lidt oppe i årene. Det er dog vigtigt at understrege, at vores boliger ikke er deciderede handicap-, ældre- eller plejeboliger.

Augusthaven er - ligesom vores andre fællesskaber - et projektbyggeri. Det betyder, at din bolig ikke nødvendigvis står klar, når du skriver under på din lejekontrakt.

Ligesom med meget andet nybyggeri, deler vi informationer om byggeriet i takt med, at det skrider frem. Der kan derfor forekomme små ændringer og forskelle fra materialerne i vores markedsføring og til det endelige, færdigetablerede boligfællesskab.

Konceptet og kvaliteten vil altid være den samme, men til tider bliver vi nødt til at opdatere de tegningsmaterialer, animerede billeder, materialelister m.v., som du ser i vores brochurer, på Facebook og her på hjemmesiden. Det er et af vilkårene, når vi skildrer en levende og kompleks byggeproces.

Når du underskriver en lejekontrakt på en bolig, er alle mål, priser, tegninger m.v. selvfølgelig gældende og fastsatte.

Augusthaven er et nybyggeri, og flytter du ind her, er det meget godt at være forberedt på, hvad dette betyder for alt det grønne - både i og omkring fællesskabet.

Inden du og dine nye naboer ankommer til Augusthaven, sørger vi for, at atriumhaven står klar med både planter og møbler. Som du nok allerede har set på billeder fra vores to etablerede fællesskaber, Ibihaven og Hermanhaven, er der grønt og fint, når du flytter ind. Derfra vil haven - som enhver anden - vokse og gro sig endnu frodigere med tiden.

Når det kommer til udearealer og miljøet rundt om Augusthaven, er timingen dog en smule sværere at kontrollere. Vi bestræber os på at have terrænet udenfor så klart som muligt, men når der skal anlægges have og sås græs, er også vi desværre underlagt sæsonernes luner. Frost, regn og kolde måneder kan resultere i, at vi må skubbe arbejdet på udeområderne, og der kan derfor forekomme arbejde på grønne arealer, parkeringspladser og veje i perioden efter indflytning. Ligesom med andet nybyg, kan der derfor godt gå et par måneder, fra du flytter ind i Augusthaven, og til omgivelserne er helt på plads.

Men vi lover dig, at der nok skal blive grønt og ordentligt ved din bolig, når naturen vil det.

Det er også vigtigt at holde for øje, at der kan opstå behov for mindre udbedringer efter, du er flyttet ind. Det betyder ikke, at der er noget galt med din bolig eller med byggeriet – det er helt normalt, når man for første gang tager et byggeri i brug. Husk, du er jo den allerførste, der skal have glæden af din bolig.

Vi udbedrer selvfølgelig fejl og mangler efter de gældende regler.

Som dørtelefonsystem i Augusthaven er det digitale adgangssystem, WelcomeBob, ved hovedindgangen.

WelcomeBob fungerer via en app på din smartphone og erstatter den klassiske dørtelefon.
Kommer nogen på besøg, får du en besked på din smartphone, hvor du også kan se video af vedkommende. Og med et enkelt klik på telefonen, kan du lukke dine gæster ind - uanset hvor, du befinder dig.

Har du ikke en smartphone, kan du tilkøbe og installere en skærm i din bolig, som WelcomeBob kan fungere på. Dermed får du en løsning i stil med en klassisk dørtelefon.

Når du lejer en bolig i Augusthaven, sørger vi selvfølgelig for, at hjælpe dig godt i gang med WelcomeBob.

I Augusthaven er der beregnet én p-plads pr bolig, men pladserne bliver ikke dedikeret til de specifikke boliger. Derudover er der god plads til besøgende - og vi har selvfølgelig sørget for handicap-parkering og ladestander til elbiler.

Tæt på din bolig finder du også overdækkede cykelstativer.

Boligerne opvarmes med en luft-til-luft varmepumpe, som kører på el - og der er el-varme i badeværelsesgulvet.

Boligen er ikke designet til to personer. Indretningen lægger op til en enkeltseng og et indbygget skab i soveværelset. Som beboer vælger du naturligvis selv, hvordan du møblerer din lejlighed.

YouSee vil som udgangspunkt levere TV og internet til din bolig. Du kan dog altid selv vælge en anden leverandør, som benytter YouSee's fordelingsnet.
TV og internet er ikke en del af boligafgiften.

Augusthaven er røgfri, hvilket betyder at du ikke må ryge i din bolig og på din altan/terrasse, medmindre du lejer dig ind i en rygerbolig. Er du lejlighedsvis ryger eller får du gæster, som ryger, kan de benytte de udendørs rygerbænke, som findes i forbindelse med cykeloverdækningen ved indgangene mod vest og øst.

Ja, vi går blandt andet snart i jorden i Holbæk. Vi offentliggør løbende nye steder. Hvis du gerne vil holdes opdateret om kommende byggerier eller andre nyheder, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Agorahaverne er udviklet af Tetris A/S. Byggeriet er tegnet af arkitekterne Sangberg og TRS ARK. Augusthaven opføres af totalentreprenør Rasmus Friis A/S i samarbejde med bl.a. ingeniør MOE og modulleverandør Flex Modul.

 

 

 

Os, bag Augusthaven

Betina Nørby Steinbock

Fællesskab

Betina er god til det med fællesskab, og det er blandt andet hende, der hjælper fællesskabet og de fysiske rammer godt på vej - både før og efter indflytning.

Katrine Rasmussen

Fællesskab

Katrine ved meget om fællesskab og aktiv indretning. Hun spiller en stor rolle i tilblivelsen af fællesfaciliteterne og de mange aktiviteter, som hører til. Og så er hun med til at sørge for, at du falder godt til i dit nye hjem.

Susanne Nejsum Nielsen

Udlejning

Susanne er ansvarlig for udlejning af Augusthaven. Hun står for kommunikationen med vores eksterne mæglere og holder godt styr på din lejekontrakt. Kontakter du os på mail eller telefon vedrørende udlejning, kommer du med stor sandsynlighed til at få fat på Susanne.

Martin Wagner

Kommunikations- og presseansvarlig

Martin er ansvarlig for al kommunikationen i Agorahaverne – og det er ham, der sørger for at interesserede borgere hører om boligfællesskabet.
Måske har du allerede set ham tale til arrangementer eller læst om ham i avisen.

Simone Mai Hansen

Kommunikation

Simone er glad for gode historier. Hun arbejder med at sørge for materialer, der fortæller om boligerne, fællesskabet og det gode liv i Augusthaven - og at du altid kan læse med på både digitale og trykte medier.

Tina Engstrøm Bjerg

Projektleder

Tina er projektleder og for Augusthaven er hun det, vi kalder bygherre. Det er Tina, der styrer alt det byggede, og som sørger for god kvalitet og stærke, grønne rammer for det kommende fællesskab.

Kontakt

Har du brug for at tale med op? 

Har du spørgsmål til boligerne, lejepriser eller lign.
Kan du kontakte vores udlejningsansvarlige Susanne på telefon 28 91 51 10.

 

Kontakt til mægler

Vil du gerne leje en bolig i Augusthaven,  kan du kontakte danbolig direkte på denne mail eller ringe på telefon 70 20 30 17.

 

Generelle spørgsmål

Har du spørgsmål til fællesskabet, byggeriet eller konceptet generelt, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@agorahaverne.dk.