Status
LEDIG
Udbudsform
Andelsboliger
Antal rum
3
Bruttoareal
79 m2

En boligtype B på første sal er en treværelseslejlighed, hvor du får soveværelse, gæsteværelse, badeværelse og et moderne køkken med direkte forbindelse til stuen.

På badeværelset er der gjort plads til en vaskesøjle, hvis du ønsker det, ligesom der også er gjort plads til en opvaskemaskine i køkkenet.

Med en boligtype B på første sal kan du se frem til at nyde udsigten ud over den skønne natur, der omkranser Augusthaven. Dette kan du gøre fra din private altan, der har en dybde på 1,5 meter, som du kan gå direkte ud på fra din stue.

Og vælger du en sydvendt bolig, vil du på solrige dage have rig mulighed for at nyde både udsigten samt formiddags- og eftermiddagssol. Omvendt hvis du vælger en nordvendt bolig, kan du på solrige dage nyde skyggen, udsigten og aftensolens sidste stråler inden natten falder på.

Udover det skønne udendørs areal får du også et større indendørs forareal på altangangen med udsigt til de grønne fællesarealer i atriumhaven, som du kan gøre hyggeligt med eksempelvis et par krukker og en lille bænk. Dette er særligt skønt i de koldere måneder.

Skovpibervej 123, 1. Sal, 4700 Næstved
Jeg vil gerne kontaktes vedrørende denne bolig
FAKTA
Bolignr. 123
Sælgers sagsnummer 123
Boligtype Lejlighed
Rum/vær. 3
Bruttoareal 79 m2
Grundareal 5626 m2
Etage 1. sal
Energimærke A2020
Byggeår 2021
Overtagelse 15-12-2021
ØKONOMI
Pris pr. m2 7.352 kr.
Boligydelse pr. mdr. 5.888 kr.
Afkast 0.00%
Kontantpris 580.817 kr.

FACILITETER
Atriumhave
Altan
Cykelparkering
Depotrum
Elevator
Emhætte
Fælleshus
Fælles vaskeri
Husdyr
Køleskab
Komfur
Parkering terræn
Porttelefon